Hlavní obsah
Článek

Tenistka Caroline Wozniacká (28) se o víkendu provdala za bývalého basketbalistu Davida Leeho (36). Svatba se konala v Itálii, v luxusním toskánském resortu Castiglion del Bosco.

„Vůbec nejsem vystresovaná. možná proto, že David i já jsme rozvážní, když dojde na stresové situace. Navíc tady prohra nehrozí,“ smála se Caroline v předvečer své svatby. Střípky z ní publikoval americký magazín Vogue.

Pro hosty, kteří se s předstihem sjeli z celého světa, byla připravená uvítací party s ohňostrojem, laserovou show s hudebním podkresem nebo zábava v bazénu. Do toho prý nejdřív skočil otec nevěsty a její trenér Piotr Wozniacki, následován snoubenci a asi sedmdesátkou hostů.

Organizace luxusní veselky se ujala firma, která zařizovala svatbu i pro členy britské královské rodiny, Williama a Kate, Harryho a Meghan i princeznu Eugenii a jejího muže Jacka.

Caroline se vdala v róbě značky Oscar de la Renta před 120 hosty. K oltáři ji dovedl otec, jednou z družiček byla její kamarádka a kolegyně Serena Williams. Po obřadu se všichni přesunuli na koktejl a následně na večeři.

„Caroline a já věříme, že jsme odrazem těch, jimiž se obklopujeme. A s těmi, kteří se tu dnes shromáždili, jsme šťastní a je to pro nás něco velmi důležitého. Takže děkujeme, že jste přišli,“ řekl novomanžel.

Pár se zasnoubil v listopadu 2017 na dovolené na Bora Bora.

Caroline se vdala v róbě značky Oscar de la Renta (posuňte šipkou vpravo)

„Nejen skvělí atleti, ale i báječní lidé,“ napsal autor snímků Paul White

Svatba se konala v Toskánsku

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám