Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do extrémních závodů se doslova zamiloval a nehodlá s nimi přestat. Moderátor Top Staru na Primě navléknul své vyrýsované tělo do trikotu a vyrazil na trať. Tentokrát vyzkoušel Petr Vágner své síly během triatlonového závodu.

„Letos v únoru jsem měl původně běžet Maraton na Sahaře. Celý loňský podzim jsem se na tento závod poctivě připravoval, bohužel tamní politická situace tomu nakonec nepřála. Následně jsem se zkoušel dostat na Bostonský maraton, ale bohužel. Přes uzavřené registrace jsem se nedostal,“ svěřil Petr s tím, že se nevzdával a svou formu chtěl rozhodně někde vyzkoušet.

„Byla jenom otázkou času, než přijdu s nějakou další šílenou výzvou a stalo se! Ta tentokrát přišla v podobě triatlonového závodu - ICT triatlon Račice. Celé dva měsíce jsem se pod trenérským vedením Martina Dvořáka učil plavat kraula, úplně od začátku,“ svěřil Super.cz Vágner s tím, že se ale při závodu následně přesvědčil, že plavat v bazénu a na otevřené vodě s dalšími závodníky je sakra rozdíl.

Čas, který ztratil při plavání, dotáhl v běhu, a nakonec v triatlonovém závodě z 250 lidí skončil na 169. místě. „Jsem šťastný, že tam se mnou mohla být i moje rodina, děti a rodiče, kteří mě hnali kupředu. Jsem rád, že mi k tomu závodu pomohli známí a kamarádi, bez kterých by se mi tento sen nesplnil. Televizi Prima, že má pro můj další výstřelek znovu pochopení a podporuje mě v těchto šílených aktivitách,“ svěřil moderátor Top Staru, který už plánuje další závod.

Reklama

Další články

Načítám