Hlavní obsah
Článek

Vrátila se z Izraele a užívá si domácí pohodu v Suchdole. Nejdřív ovšem Agáta Prachařová (38) musela pořádně máknout, aby byl dům a zahrada po její měsíční nepřítomnosti zase v pořádku. Teď už je uklizeno, posekáno a bazén vyčištěný, tak je čas si to užít.

Vzhledem k tomu, že má dvě malé děti a psa, je to trochu náročnější. To ostatně dokazuje i Agátin instagramový post. "Když si chcete udělat hezkou fotku na tý koupací věci... Jak to sakra ty holky dělaj? Možná to není dobrý nápad s dvěma dětma a psem. Ach jo, tak možná za deset let," napsala Agáta k sérii fotografií, kde se snaží zaujmout sexy pózu na nafukovacím jednorožci.

Její sledující ji ale nenechali ve štychu a většina reagovala komentáři, že právě takhle je to to pravé ořechové a strojené fotky stejně nejsou ono. Ozval se ovšem kritický hlas na zelenou bazénovou fólii, kterou si Prachařová pořídila. "Fuj, no ta voda je hrůza. Folie nebo nefolie, vypadá to hnusně Nechápu, proč by někdo chtěl zelený bazén," zaznělo v diskuzi. To ovšem může být Agátě jedno.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám