Hlavní obsah
Článek

Její hlas čeští posluchači znali díky písničkám, které nazpívala s kapelou O5 a Radeček nebo s Benem Cristovaem (36). Jaká tvář se za hlasem skrývá, ale poznali až díky Hlasu. Tedy soutěži Hlas Česko Slovensko, kde byla slovenská zpěvačka Mária Čírová jednou z hvězd.

U našich východních sousedů je ovšem celebritou první kategorie i hvězdou sociálních sítí, a to nejen pro fanoušky její muziky, ale i módy. "Móda mě každopádně velmi baví, spolupracuji se slovenskými i s českými návrháři. V hudebním průmyslu pracuji jedenáct let a bez těch fashion kousků by to nešlo. A tím, že jsme teď dělali i Hlas Česko Slovenska, tak se stylingy neustále měnily, měla jsem na sobě různé kousky a užila si to," svěřila kolegyně Terezy Kerndlové (37).

Mária vypadá úžasně, má skvělou figuru a přitom je už dost dlouho dvojnásobnou maminkou. "Synovi už bude deset let, dcerce sedm. Měla jsem je brzy, rodila jsem jako dvacetiletá, a nemůžu si to vynachválit, protože teď jsou to takoví moji parťáci a žijeme život naplno každý den," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám