Hlavní obsah
Článek

Sice už je v pozdním stádiu těhotenství, ale na rodiče si najde pořád čas. "Jsem pořád taková tatínkova holčička, a když se toho tolik nadělalo kolem Dne matek, bylo mi ho trochu líto. Tak jsem se s ním rozhodla oslavit Den otců. Můj muž ještě táta není, takže byla jasná volba, koho s sebou vzít na víkend," řekla nám blogerka Nikol Moravcová (36), která je v 8. měsíci.

I tak s tátou vyrazila na výlet na Slovensko, kam byla pozvána na opening letní sezóny v Bešeňové a vyjeli si i na lanovkou na Chopok. "Před čtyřmi roky jsem tátu vzala na Zanzibar a tady si to užil taky. Takový full servis nemá každý den. Tady vždycky vylezl na balkon, kochal se, pochvaloval si výhled na Tatry a to, na jaká krásná místa ho beru," svěřila nám Nikol.

"Myslím, že nejlepší dárek je dát mu zážitek. On mi to dával celý život a teď se mu můžu konečně odvděčit," mínila Nikol, která prožila hezké dětství. "Možná si to trochu idealizuju, ale s tátou jsem hodně cestovala a sportovala. Moje mladší ségra byla spíš maminčina, ale já patřila k holkám, co mají sklon být hodně s tátou. Možná i naše malá bude taková," míní Moravcová, které se na začátku srpna narodí další ženská členka klanu.

"Je krásné, že i po těch třiceti letech nás to s taťkou spolu pořád baví, je fajn, že je hodně společenský, s každým se baví a nemusím se za něj stydět, ani co se týče oblečení. Probírá se mnou i to, jak se obléknout, aby mi nedělal ostudu a reprezentoval," smála se Nikol, která po tátovi zdědila nejen podobu, ale mají i společný smysl pro humor, což nám Láďa Moravec na kameru také potvrdil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám