Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková (44) patří k velkým milovnicím zvířat. V Kanadě má kočku, ale zkrátka nepřijdou ani jiná zvířátka z okolí, která zřejmě vycítila, že je Lucie doslova zbožňuje.

Teď si k Lucii našla cestu veverka, jež nikdy neodejde s prázdnou. Kanadské veverky sice sežerou všechno, na co přijdou, ale ani to některé fanoušky Lucie Vondráčkové nepřesvědčilo o tom, že zrovna buchta je správnou volbou. Na té si veverka s chutí smlsla, ale Vondráčková dostala vynadáno.

„No, to není dobré krmení pro veverku. Z pečiva maximálně pořádně usušený chleba, jinak oříšky, semínka, třeba i ovoce. Ale buchtu ne!! Bude se jí nadýmat bříško chudince,“ napsala Lucii jedna z fanynek. A strhla se mela. Jedni Lucčin jídelníček pro veverky chválili, další se jí zastávali s tím, že veverky v Kanadě opravdu sežerou všechno.

„Nejradši mají palačinky,“ přisadila si Vondráčková. Později ale raději koupila granule. „Tak jsem si teď na základě vašich obav vygooglila, co mají veverky v Kanade nejradši. A dnes přišla holka znovu. Polepšila jsem se a dala jí kousek jablka. Vyplivla ho a chtěla palačinku,“ vtipkovala Vondráčková, jež nakonec přeci jen skončila u zakoupených granulí.

Jen aby veverky moc nehladověly, až se Vondráčková za pár dní vrátí domů do Česka, protože jí končí vízum a domů musí na základě rozhodnutí soudu i děti, které má s Tomášem Plekancem (41).

Reklama

Další články

Načítám