Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tři roky jsme herečku Michaelu Dolinovou (60) vídali jako zdravotní sestru v seriálu Ordinace v růžové zahradě. Na tu dobu dodnes vzpomíná ráda a připomněla si ji na představení finalistek soutěže o nejsympatičtější zdravotní sestřičku.

"Jsou to většinou ženy zralého věku. Sestra by podle mě měla působit mile, sympaticky a hlavně pokojně. Nevím, jestli by někdo chtěl dostat pigáro od vystresované devatenáctky, každý by radši volil pětačtyřicítku, která už má těch injekcí a odběrů hodně za sebou," míní Míša, která se sama v rámci natáčení Ordinace píchat injekce naučila.

"Hrála jsem takovou sexy sestřičku, protože jsem nosila hrozně krátké mini. Chtěla jsem delší sukni, ale nebylo mi vyhověno, prý se to takhle nosí. Tehdy jsem prošla kurzem, abych na obrazovce vypadala reálně, když jako injekce píchám nebo odebírám krev. A musím říct, že bych si na to klidně troufla i teď, i když v reálu jsem to zatím nikdy nepotřebovala," svěřila herečka.

Ze svého života má Míša s lékaři a zdravotními sestrami zkušenosti veskrze kladné. "Vždycky jsem hřešila na to, že mě poznali a vzali přednostně. Jsem doktorské dítě a našemu zdravotnictví věřím. Jen v přijímacích kancelářích by mohli být milejší, vždyť to je první okamžik, kdy přijde pacient do kontaktu s nemocnicí," myslí si Dolinová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám