Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Geri Halliwell bývala v dobách největší slávy britské dívčí skupiny Spice Girls trochu oplácaná, ale s nahráváním svého druhého sólového alba v roce 2001 začala i hodně pracovat na své postavě. Ve videoklipech k písním Scream If You Wanna Go Faster a It’s Raining Men se už objevila se štíhlým a vypracovaným tělem. Dnes je však devětatřicetiletá zpěvačka ještě o dost hubenější, což bylo vidět i v krátkých úzkých minišatech, které si zpěvačka vzala do nočního baru a kabaretu The Box Soho v Londýně.

Bývalá ‚spajska‘ se přitom během nočního tahu s přáteli i kapánek opila a při odchodu z podniku se málem zapletla do svých hubených kostnatých nohou. Že je trochu pod parou bylo znát i z jejího nepřítomného a občas i trochu šilhavého pohledu. Ještě štěstí, že celebrity obvykle mají po boku vždy někoho, kdo je přidrží při chůzi k přistavenému vozidlu a zabrání tak ještě většímu faux pas.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám