Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedno z nejhezčích období právě prožívá někdejší finalistka SuperStar Leona Černá Stříbrná (37). Muzikálová zpěvačka přivedla začátkem června na svět svou druhou dceru Tamarku. S tou si užívá každý den a spolu s manželem a starší dcerou Theodorou jsou z nového člena rodiny nadšení.

„Letí to teď strašně rychle. Tamarka je hodné děťátko, pláče, jen když chce mlíčko nebo se prostě jen tulit. A my se tulíme rádi, tak je vše zalité sluncem. Vynahrazuje nám to start po delším porodu a počátečním strachu o její zdraví,“ prozradila Super.cz zpěvačka, která neměla druhý porod úplně nejjednodušší.

„Postupovalo to pomalu. Na konci byla malá v porodních cestách a já ji musela dostat ven rychle bez kontrakcí. Nemohla ale chvíli dostatečně dýchat. Měla trochu horší výsledky a čekali jsme, jestli se bude zlepšovat, nebo naopak. Ale přes noc se to srovnalo. Přišly jsme o první kontakt, který jsem si moc přála, ale když jde o zdraví, přehodnotíš všechno," svěřila zpěvačka, která si vedle toho nesla trauma i z porodu své prvorozené.

„Ráda bych poděkovala všem zdravotníkům z Nemocnice na Bulovce, které jsem tam poznala a byli nám oporou. Hlavně porodní asistentka Andrea Veselá je přestrojený anděl. Před čtyřmi roky jsem si z porodu odnesla trauma, chyběla mi lidskost. Nyní jsem měla konečně pocit, že je to můj porod, moje dítě, a že nám chtějí opravdu pomoci a za to jsem moc vděčná,“ prozradila zpěvačka, která je nadšená, že holčičku skvěle přijala i starší dcera.

„Thea se k Tamarce chová moc hezky, hladí ji, pusinkuje, stará se, jestli jí něco nechybí. Já osobně jedu ještě na vlně hormonů. Občas se mnou zamává únava, ale to je nic proti tomu přívalu lásky. Nejvíc ze všeho jsem vděčná svému muži. Honza je úžasný tatínek, ničeho se nebojí, stará se o holčičky a pomáhá mi všude, kde je potřeba. Pohladí a políbí v pravou chvíli. Takhle jsem si v pubertě představovala štěstí, ale neodvažovala jsem se v takový kompletní balíček vůbec doufat. Je neskutečné, že to opravdu žiju. Díky za každou další takovou chvilku,“ řekla Leona, která hodlá být na mateřské do podzimu. Následně se začne objevovat v roli Marie Terezy v muzikálu Muž se železnou maskou.

Reklama

Další články

Načítám