Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jennifer Lopez (54) ve videu na Youtube přiznala, že své dva první sňatky s číšníkem Ojanim Noou a tanečníkem Crisem Juddem ani nepočítá. Byly totiž až příliš krátké. Za Ojaniho byla vdaná rok, za Crise pak dva. Svěřila také, že s aktuálním snoubencem Alexem Rodriguezem plánuje velkou svatbu v kostele.

„Nikdy jsem se nevdávala v kostele, a to jsem se vdávala třikrát. Nepočítám první dvě svatby, ale za Marca jsem byla vdaná deset let a máme děti,“ nechala se slyšet herečka, která má s hudebníkem Marcem Anthonym dvojčata Emme a Maxe (11).

Prozradila také, že lidé se často berou, aby nebyli sami, což byl v minulosti i její případ. „Byla jsem velmi mladá, když jsem se vdávala poprvé a podruhé. Říkala jsem si, že to zkusím, ale nebyl to dobrý důvod ke sňatku. Někdy se může zdát, že žijete život, kdy jste stále obklopeni lidmi, ale ve skutečnosti jste hodně osamělí,“ doplnila hvězda, která se pilně připravuje na své narozeninové turné s názvem It´s My Party.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám