Hlavní obsah
Článek

Hvězda Náctiletých maminek Catelynn Lowell (27) se svěřila s tím, že před dvěma lety musela kvůli silným depresím vyhledat odbornou pomoc.

„Bylo to poté, co jsem potratila. Budila jsem se uprostřed noci se záchvaty úzosti. Jenže ty nemizely. Celé to trvalo zhruba dva týdny. Svěřila se v podcastu Reality Life With Kate Casey.

„Když se takhle budíte v noci pořád dokola, dostane vás to do deprese a začnete myslet na divné věci. Napadlo mě, že sjedu s autem z útesu, ale i jiné způsoby jak se zabít,“ uvedla dnes již trojnásobná maminka.

Že potřebuje pomoc si Catelynn uvědomila, když byla jednou v domě sama a napadlo ji, že se oběsí na pásku od kalhot manžela Tylera Baltierra. V ten moment si uvědomila, že je něco vážně v nepořádku a svěřila se s myšlenkami rodině.

Podstoupila léčení, kde se s pomocí terapie naučila, jak se s depresí vypořádat. Dnes už ví, že je v pořádku občas se cítit špatně a tyto pocity nepotlačuje. Léčení podstoupil i její manžel, což mělo pozitivní dopad na rodinný život i jejich vztah.

V loňském roce strávili nějaký čas odděleně a dnes jsou na tom podle Lowell velmi dobře. Dokonce letos přivítali na svět třetí dceru Vaedu. Kromě té mají ještě dcery Carolyn a Novalee.

Catelynn a Tyler s mladšími dcerami.

Reklama

Další články

Načítám