Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

R&B zpěvák Chris Brown (30), který nechvalně proslul vztahem se zpěvačkou Rihannou, jenž fyzicky týral, bude podle Page Six podruhé otcem. Jeho bývalá partnerka Ammika Harris má být v očekávání. Brown má ještě dceru Royalty (5) s Niou Amey.

S Harris randil zpěvák v lednu, ale jeho nejnovější přítelkyní byla Indyamarie Jean Pelton. S tou však údajně vztah ukončil právě kvůli tehotenství instagramové modelky. Ta podle publikace naznačila požehnaný stav fotkou na Instagramu ve volném outfitu, ke které do popisku napsala: „Jsme jenom my proti celému světu.“

Brown prý v komentářích u modelčiných příspěvků označil Harris za svou „baby mama“, čímž ještě rozvířil spekulace fanoušků.

Zpěvák, který má vážné problémy s agresivitou, v minulosti napadl nejen Rihannu, ale také další bývalou partnerku Karrueche Tran. S herečkou byl ve vztahu s pauzami několik let. Vztah skončil v roce 2017 zákazem přiblížení na pět let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám