Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Velkolepá vojenská přehlídka Trooping the Colour, jež je každoroční oslavou narozenin britského panovníka, respektive panovnice, královny Alžběty II. (†96), se neobešla bez pozornosti celého světa. A s ní i moment na balkoně Buckinghamského paláce, odkud rodina v závěru akce zdraví shromážděný lid.

Být součástí královské rodiny není jen tak, chování a konání jednotlivých členů se řídí velmi striktními pravidly. A právě na jednání vévodkyně Meghan (42) našel její manžel Harry (39) šmouhu. Místo aby bývalá herečka na balkoně Buckinghamu stála čelem k lidem, několikrát se ke svému muži natočila. Princ to nenechal bez reakce.

Podle expertů na odezírání ze rtů, které povolal britský Daily Mail, to byla napomenutí a usměrnění. „Otoč se“ a „dívej se“, měl říct Harry své ženě. Ta se poté zatvářila poněkud nelibě, ale k lidem se opravdu hned otočila.

Podle expertů na odezírání ze rtů Harry Meghan napomenul, aby se otočila čelem k lidem. Shodli se na tom i anglofonní uživatelé sociálních sítí, kteří o momentu hojně diskutovali

Reklama

Další články

Načítám