Hlavní obsah
Článek

Herečku Barboru Mottlovou (37) si mohou diváci pamatovat ze seriálu Přijela pouť jako kolotočářku Andreu. A objeví se také v jeho volném pokračování s názvem Pouť: Rozjetý devadesátky.

Pro připomenutí: V první sérii se Jakub Prachař (40) jako Daniel Dressler zamiloval do Barbory Mottlové coby Andrey. Vášnivý vztah, ze kterého vzešel syn a který se z lásky změnil v nenávist, ale skončil vězením jak pro něj, tak pro ni. V nové sérii se potkají na svobodě, a zatímco Andree zůstala její divokost, Daniel se snaží najít klidný a harmonický vztah s kolegyní Anežkou. Scenárista seriálu Petr Kolečko tak Prachařova Dana postavil mezi dvě ženy. A teď, babo, raď.

Zajímalo nás, jestli Bára i ve skutečnosti „bojovala“ s jinou ženou o muže? Prý ne. „Co by to bylo za blbečka, který by se rozhodoval mezi mnou a jinou? Takový, ať si přemýšlí a láme si hlavu, ale rozhodně beze mě,“ řekla Super.cz se smíchem.

V soukromém životě se po boku Báry posledních několik měsíců objevuje někdejší Muž roku Josef Kůrka. Podle jejích slov jsou ale jen velmi dobří kamarádi. V dubnu Super.cz řekla, že jejím partnerem je jistý podnikatel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám