Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kate Mara (36) sdílela srdcervoucí příběh o ztrátě, která ji potkala, než otěhotněla a porodila dcerku. Předtím totiž byla už jednou těhotná, ale o miminko bohužel přišla. Že je v očekávání, zjistila na narozeniny manžela Jamieho Bella.

V podcastu Dr. Berlin's Informed Pregnancy se svěřila, že první těhotenství nebylo plánované, v osmém týdnu pak lékaři podle krevních testů zjistili, že plod nepřežil. Také uvedla, že veškeré testy a vyšetření trvaly dlouho a čekání bylo pro herečku i manžela tím nejhorším.

Když Mara otěhotněla podruhé, pochopitelně se bála, že by se situace mohla opakovat. „Hodně jsem váhala, když jsem otěhotněla podruhé. Bylo to velmi rychle a my jsme byli nervózní. Celé to bylo divné a takové hořkosladké. Byla jsem nadšená, ale zároveň smutná, protože poprvé jsem takové nadšení neměla.“

Napodruhé už však naštěstí vše dobře dopadlo. Hvězda Fantastické čtyřky oznámila narození dcerky na konci května, sdílela fotku jejích nožiček na svém instagramovém účtu.

Reklama

Další články

Načítám