Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Courteney Cox (59) dnes slaví už 55. narozeniny. Těžko uvěřit, že je představitelka pořádkumilovné Moniky z Přátel už na půl cesty k šedesátce. Díky hojným plastikám, kterých dnes sama lituje, se totiž věk hůř odhaduje.

V minulosti prý byla Cox na plastikách závislá, bála se stárnutí tolik, až se jí tvář změnila k nepoznání a nemohla s ní skoro hýbat. „Dívala jsem se do zrcadla a vůbec nevěděla, kdo jsem, úplně jsem ztratila sama sebe,“ přiznala v emotivní zpovědi herečka a vinila ze svých strachů Hollywood. Ten je totiž ke stárnoucím hvězdám neúprosný.

Dnes je však Courteney opět sama sebou a pracuje hlavně na svém vnitřním rozvoji. Stárnutí se už nebojí, a dokonce našla někoho, s kým se stárne o něco lépe. S partnerem Johnem McDaidem ze skupiny Snow Patrol je ve vztahu už od roku 2013 a i přes jeden rozchod, jsou prý stále velmi zamilovaní. Hereččinými sexy snímky se můžete pokochat v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám