Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovenský youtuber David Dobrik (22), který proslul i ve světě, se teprve před měsícem oženil s Lorraine Nash (75), maminkou kamaráda a rovněž youtubera Jasona Nashe. Ten totiž Davidovi tvrdil, že nenajde lásku, a tak se hvězda internetu rozhodla, že kamarádovi dokáže opak. Odletěl do domu jeho matky a požádal ji o ruku.

„Teď jsem nevlastní otec svého kamaráda. Pravá láska vždycky vyhraje,“ oznámil tehdy vítězoslavně na svém twitterovém účtu a přihodil fotku z obřadu. Co se většině fanoušků zdálo jako špatný vtip, však zašlo ještě dál.

Youtuber sdílel video ze zásnub i ze svatby, která proběhla v Las Vegas. Jejich „pravá láska“ však rozhodně netrvala věčně. David nyní oznámil prostřednictvím svého instagramového účtu, že se po měsíci manželství s Lorraine rozvádí. Potvrzují to i dokumenty, které obdržel portál E! News.

„Se zlomeným srdcem oznamuji, že se Lorraine a já rozcházíme. Přeji jí jenom to nejlepší. Možná jsme to trochu uspěchali, ale to se stává, když se dva mladí lidé zamilují. Snažili jsme se, aby to fungovalo. Někdy tomu druhému ale nestačíte, ať děláte cokoli,“ napsal na sociálních sítích a neváhal vzdát hold své odloučené choti.

„Lorraine je mým světlem, mojí múzou a jistotou. Naučila mě nejen, jak milovat někoho druhého, ale také jak milovat sám sebe. Budeme se nadále milovat a podporovat jako přátelé. A společně vychovávat naše děti. Prosím, respektujte v těchto časech naše soukromí,“ zněl bizarní vzkaz youtubera, který by zjevně pro trochu sledovanosti šel i světa kraj nebo se třeba oženil s o 53 let starší matkou svého kamaráda.

Reklama

Další články

Načítám