Hlavní obsah
Článek

Původně jsme si chtěli popovídat na téma, kdy už přítelkyni požádá o ruku a praští do toho. Do svatby s tanečnicí Markétou Šandovou se ale muzikálový zpěvák Petr Kutheil (42) nežene. A kdyby byla jeho holka nedůvěřivější, ani by k ní nikdy nedošlo.

"Máme se rádi už šest let a samozřejmě plánujeme věci. No ale říkám, že bude stačit, když se ožením ve čtyřiceti, tak mám ještě tři roky čas na to, abych to pořádně promyslel. Tak snad to ještě chvilku Markétka vydrží," míní Petr. Neznámý pisálek mu ale na chvilku udělal čáru přes rozpočet.

"Markéta má samozřejmě jiné nápadníky, vím to, protože jí často píší na Instagram. Ale ona na to kašle, stejně jako já. Nedávno jí dokonce přišel anonym, že rozposílám svoje nahé fotografie," prozradil Petr a Markéta to potvrdila. "Lidi mi píšou, abych si na něj dávala pozor," svěřila. Petrovi prý ale věří, a když jí řekl, že to není pravda, přešla to.

"Není to poprvé ani naposledy, kdy nám lidé píší nehezké věci. Psali mi dokonce v souvislosti s tím, že vyšel rozhovor, že mám cukrovku, abych chcípnul. Ale já se tyhle věci snažím přecházet," svěřil nám Kutheil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám