Hlavní obsah
Článek

Jestli má opravdu jiného přítele, než je svalnatý Muž roku 2016 Josef Kůrka, jak nám před časem tvrdila, musí být hodně tolerantní. Anebo je za tím něco jiného, proč se s ní nechce ukazovat. Vnadná herečka Barbora Mottlová (37) si totiž opět vyrazila s fitness trenérem Pepou. Tentokrát na otvíračku nové asijské restaurace.

Pokud jde o jejich vztah, Bára zdatně mlží už mnoho měsíců, kdy se po jejím boku odbarvený blonďák Kůrka objevuje. Podle jejích slov jsou prý jen velmi dobří kamarádi a je jim spolu dobře. Mají si o čem povídat, mimo jiné je oba zajímá cvičení, protože má herečka sklony k přibírání, a tak tak to musí řešit fyzickou aktivitou. Zda jde v jejich případě i o jiný pohyb než cvičení, nikdy neprozradili.

Ať už je to jakkoli, dvojici to společně sluší, Pepa se k Báře chová moc hezky a stejně jako ostatní pánové na ní může oči nechat. Tedy zejména na jejím bujném dekoltu, který i tentokrát předvedla téměř v plné kráse. Když totiž dostala za úkol připravit jarní závitek, její kůzlátka málem opustila ohrádku danou dekoltem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám