Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni v říjnu okatá brunetka, kterou známe ze seriálu Ulice, porodila. Syna, kterého má s partnerem Janem Alešem, pojmenovala Tereza Vítů Mikoláš. A teď nám ho poprvé ukázala. Jako kompletní rodinka vyrazili na akci Busking pro Slunce, kterou pořádala její kamarádka Nikol Kouklová.

Zatímco Tereza zpívala, malého hlídal tatínek. A čas si našla i na rozhovor, i když dost spěchala. Mikolášek byl totiž malinko mrzutý, zrovna mu rostou zoubky. "Když je to jenom na chvilinku, zvládáme to bez hlídání. Ale do divadla to už nejde. Ze začátku, když byl schopný usnout kdekoli, tak to šlo i tam. Já byla na jevišti a někdo s ním byl v šatně nebo jezdil s kočárkem kolem divadla," vysvětlovala Tereza.

Skloubit mateřství s prací se prý herečce daří docela dobře. "Vždycky si u práce odpočinu od toho mateřství a naopak. Doplňuje se to a baví mě to," usmívala se. Nepřehání to ale. Pokud jde o návrat do Ulice, sama netuší, kdy a zda k němu vůbec dojde, protože její dějová linka tak nějak usnula. "Vypadá to, že ta pauza je na delší čas, a uvidíme, co bude dál," řekla nám Tereza.

"Ani jiné televizní projekty zatím nemám, spíš divadlo a něco málo s kapelou. Jsem ráda za to, že je zatím můj návrat do práce takový pozvolný. Jsem ve čtyřech inscenacích, což je mnohem méně náročné, než kdybych natáčela šest dní v týdnu," míní Vítů, která zve diváky hlavně v létě na krumlovské otáčivé hlediště, kde hraje v inscenaci Dekameron.

Reklama

Další články

Načítám