Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kvůli vážnému selhání imunity jí před časem do smíchu moc nebylo, teď už má ale Lenka Filipová (65) zase elánu na rozdávání. Krátce po náročné léčbě se plná energie vrátila na pódia, a dokonce po dlouhých patnácti letech vydala nové studiové album s názvem Oppidum.

S úsměvem na rtech teď dorazila také na tiskovou konferenci k Mezinárodnímu hudebnímu festivalu Český Krumlov, na němž zpěvačka vystoupí 1. srpna. „Jsem odpočatá a plná elánu. Mám za sebou dovolenou, která byla taková cestovatelská, navštívila jsem například Barcelonu, s dcerou jsme vyrazily do Říma, zaskočila i do Francie, takže jsem si udělala takové prázdniny, protože v době, kdy ostatní vyrážejí za oddychem, já budu pracovat,“ svěřila se Filipová, která vypadala v ležérním kostýmku báječně.

Na letní koncertní šňůru se už teď moc těší. „To, co dělám, vyloženě za práci nepovažuji. Je to skloubení úplně všeho toho nejpříjemnějšího, co život nabízí, takže vlastně i můj relax,“ prozradila s úsměvem zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám