Hlavní obsah
Článek

Nejstarší syn Davida Beckhama (48) a Victorie Beckham (49) Brooklyn (25) zažívá intenzivní lásku s modelkou Hanou Cross. A dvaadvacetiletá brunetka nevynechá jedinou příležitost to světu sdělit. Společná fotka z Malibu, na níž se objímají v moři, má zároveň nejspíš vyvracet spekulace, že jejich vztah prochází krizí.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Malibu baby✌

Příspěvek sdílený Hana (@hancross), Čen 10, 2019 v 11:06 PDT

Ty přišly po jejich nedávné hádce na veřejnosti v Cannes (na festivalu jako pár debutovali na červeném koberci), vzápětí se objevily zprávy o tom, že otec Beckham svému synkovi doporučil větší odstup. „David má s Brooklynem velice pevné pouto a s Victorií si dělají starosti z jejich neustálých hádek s Hanou. V posledních týdnech je to velice intenzivní a David by chtěl, aby Brooklyn vážně popřemýšlel, zda má vztah s ní budoucnost,“ citoval britský The Sun svůj údajný zdroj.

Kolik pravdy na tvrzení je, nevíme, každopádně zatímco mladý Beckham se koupal s přítelkyní v Malibu, jeho rodina se sešla doma ve Velké Británii na křtu dcery Victoriina bratra. A Brooklyn chyběl i na fotce, která se na sociálních sítích objevila na Den otců. David je na ní v obležení synů Cruze a Romea a dcery Harper.

„Vážně ten nejlepší táta na světě. Milujeme tě,“ napsala Victoria Beckham k snímku manžela s dětmi. Nejstarší Brooklyn chybí.

Reklama

Další články

Načítám