Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátora a komika Jamese Cordena (40) znají fanoušci především z pořadu The Late Late Show a její hudební odnože Carpool Karaoke, ve které si zve do auta hvězdy světového šoubyznysu a zpívá s nimi jejich songy. Letos podruhé slavný Brit moderoval vyhlašování a předávání divadelních cen Tony.

Na akci do Radio City Music Hall v New Yorku jej doprovodila jeho největší hvězda, manželka Julia, která mu během posledních osmi let porodila tři děti, syna Maxe a dcery Carey a Charlotte. S Juliou Cordena seznámil jeho přítel a někdejší spolubydlící, herec Dominic Cooper, a byla to prý láska na první pohled.

„Řekl jsem: ‚Ahoj Jules, ty musíš být ta nejkrásnější žena na světě‘. Načež ona odpověděla: ‚Děkuju moc, to zní, jako bys to říkal docela často‘. A já na to: ‚Nikdy předtím jsem to neřekl‘. A byla to pravda, vážně. Dostala mě. A jako zázrakem i já ji,“ vzpomínal James pro magazín People.

Corden je také producent, scenárista a herec. Mj. je autorem úspěšného sitcomu Gavin & Stacey, v němž si sám zahrál a za vedlejší roli získal v roce 2008 cenu BAFTA. Populární show The Late Late Show moderuje od roku 2014, kdy nahradil Craiga Fergusona.

Manželku na Tony vyvedl i herec Adam Driver, hvězda posledních dvou filmů Jima Jarmusche (Paterson a Mrtví neumírají). O jeho soukromí si však fanoušek příliš nepřečte, bedlivě si je hlídá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám