Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americký herec David Lim, známý ze seriálu S.W.A.T., se oženil s českou modelkou Markétou Kazdovou. Svatba se konala v Praze. Snímky ze svého velkého dne oba sdíleli na sociálních sítích.

Obřad proběhl ve vile na Malé Straně, manželé nevynechali focení v romantických kulisách okolí Pražského hradu. Ještě před samotnou svatbou nevěsta svého partnera provezla po krásách českých. Navštívili zámek v Telči nebo zříceninu hradu Landštejn.

„Obklopený rodinou a nejbližšími přáteli jsem si vzal lásku svého života. Miluji tě, Markéto, a nemůžu se dočkat naší společné cesty,“ napsal novomanžel.

Pro US Weekly se herec rozvyprávěl i o zasnoubení, které přišlo po čtyřech letech vztahu.

„Vzal jsem ji na útesy v San Diegu, kde to oba milujeme, je tam nádherný výhled na oceán a pobřeží. Našel jsem odlehlé místo a řekl jsem jí, že bych ji rád vyfotil čelem k Pacifiku, při západu slunce. Když se pak otočila, klečel jsem s prstýnkem. Řekl jsem jí, jak moc ji miluji a zeptal se, zda se stane mou ženou. A můžu s radostí oznámit, že řekla ano!“ uvedl Lim.

Foto Lucie Urban/ Agentura Svatby podle Adély

Reklama

Další články

Načítám