Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že byl producent René Angélil její životní láskou, netřeba pochybovat. Céline Dion (56) s ním strávila celý svůj dospělý život (a část teenagerského věku), a i po jeho smrti mu zůstává oddaná. Na manžela a také manažera, který zemřel v lednu 2016 na rakovinu krku, zavzpomínala v Las Vegas.

Příležitostí byl konec zpěvaččina šestnáctiletého angažmá v lasvegaském Caesars Palace, během kterého při víc jak 1100 vystoupeních přivítala 4,5 miliónu fanoušků. Na konci toho posledního se k ní na pódiu přidali i její synové René-Charles (18) a osmiletá dvojčata Nelson a Eddy. Angélila připomněly snímky, které se na pozadí promítaly.

„Jsem pyšná a vděčná za to, čeho jsme v Colosseu za těch 16 let dosáhli. René a já jsme tehdy sdíleli tento sen. Celá tato zkušenost byla velkou částí mojí hudební kariéry, takové, již si navždy uchovám v srdci. Je tolik lidí, kterým chci poděkovat, ale hlavní dík míří k mým fanouškům, kteří nám dali příležitost dělat, co milujeme,“ řekla dojatá Dion.

Céline Dion se syny na pódiu v lasvegaském Caesars Palace

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám