Hlavní obsah
Článek

Česká Miss Supranational 2017 Tereza Vlčková nikdy neměla vyhublou postavu. I tak se ale ve světě modelingu chytila. Fotí u nás i v zahraničí, a dokonce i kampaně na spodní prádlo. A kila navíc nevadí!

"Po Miss jsem si vyslechla i velkou kritiku. Ale myslím, že jsem to nakonec využila senzačně. Nafotila jsem několik kampaní spodního prádla i šatů. Myslím, že je dobře, že se začíná podporovat takový typ postav. Holky, které sledují Českou Miss a chtěly by jít tímto směrem, vidí, že nemusí být vychrtlé," řekla Super.cz Vlčková na představení finalistek nového ročníku soutěže krásy.

Tereza fotila i v zahraničí. Tři měsíce byla v Indii, kde denně pracovala. "Bylo to moc fajn, možná bych popřemýšlela o další cestě. Bylo to tam hodně náročné. Pořádně jsem se tam naučila rychlé pózování, převlíkání. Byla to, myslím, dobrá škola," vysvětluje.

Na evropský plus size modeling je ale Vlčková stále ještě hubená. "Nedávno jsem to řešila s agenturou, která prezentuje plus size modelky, a do této kategorie ještě prý nepatřím. To bych musela ještě přibrat. Raději bych ale hubla, než přibírala. Uvidíme, co bude dál. Nechci jít do extrémů," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám