Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Sháníte stylový doplněk do kuchyně nebo praktický dárek pro své blízké? S elegantními termo sklenicemi Hot&Cool rozhodně nesáhnete vedle! Revoluce, kterou si zamilovaly už tisíce zákazníků, nyní za exkluzivní ceny. Nejširší výběr termo sklenic na českém trhu pouze na 4home.cz! Na výběr máte elegantní sklenice s ouškem, klasické sklenice v různých objemech nebo tvarech i oblíbené půllitry nebo panáky. Akce platí do 12. června, nebo do vyprodání zásob.

Oblíbená klasika

Více

Komerční sdělení

Dokonale elegantní doplněk pro všechny milovníky latté. Vychutnejte si svůj oblíbený nápoj každým douškem z této neobyčejné sklenice. Dvoustěnné provedení s ouškem má design doladěný do každého detailu. Navíc vám poslouží nejen na latté, můžete ji využít i na další horké i studené nápoje. Baleno v elegantní krabičce v sadě 2 kusů.

Srdcová záležitost

Více

Komerční sdělení

Sklenice, která dokonale vyjádří vaši lásku ke kávě. Na první pohled sice vypadá zcela obyčejně, ale při pohledu shora všem ukáže, komu patří vaše srdce! Díky dvojité stěně a termo provedení navíc zaručí, že si už nikdy nespálíte prsty a vychutnáte si každý doušek skutečně s láskou. Každá sklenice je navíc doplněna elegantním skleněným podšálkem. Baleno v elegantní krabičce v sadě 2 kusů.

Netradiční design

Více

Komerční sdělení

Ta správná sklenice, která oživí váš jídelní stůl. Unikátní termo sklenice vytvaruje váš oblíbený nápoj do obrácené pyramidy, která zaujme na první pohled. Tvar kaskády doladěný do nejmenších detailů ozvláštní servírování všech letních osvěžujících nápojů, míchaných koktejlů nebo obyčejných džusů. Díky termo provedení ji ale samozřejmě využijete i na horké nápoje. Dodáváme v sadě 2 ks v elegantní krabičce.

Pro vášnivé pivaře

Více

Komerční sdělení

Pivo stylově? S originálním půllitrem je možné všechno. Netradiční sklenice na pivo s tvarovanou vnitřní stěnou dodá zlatavému moku šmrnc, a navíc udrží pivo krásně vychlazené po dlouhou dobu. Termo sklenice se nerosí, vnější stěna nechladí – zkrátka ideální společník pro odpolední siestu.

Kolekce Hot&Cool se slevou až 53 %

Více

Komerční sdělení

Unikátní kolekce termo sklenic a doplňků Hot&Cool z odolného borosilikátového skla doplní vaši kuchyni o krásné a praktické pomocníky, které zaujmou na první pohled. Čítá více než 20 designových kousků v různých tvarech a objemech, které poslouží na kávu, čaj, koktejly i obyčejnou vodu.

Další články

Načítám