Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Archivní fotky jsou pravidelným a fanoušky vítaným zpestřením profilů všech uživatelů sociálních sítí. Snímky, které nyní sdílela Demi Moore (61), si tak trochu střílejí z cenzorů a otevírají otázku, co je a není na sociálních sítích přípustné.

„Umělé bradavky jsou povolené?“ ptá se herečka u fotek vzniklých během natáčení filmu Sedmé znamení z roku 1988. Na těch je Demi obklopená maskéry, kteří připravují její filmové těhotenství.

Na snímky mj. reagovala i její nejstarší dcera Rumer, která si prý myslela, že jde o hereččinu reálnou figuru. Na to jí Moore poslala smajlíky a odpověď: „Moje prsa takhle nevypadají“.

Nabízí se připomenout také iniciativu „svobodu bradavkám“, do níž se před pěti lety aktivně zapojila prostřední dcera Moore a Bruce Willise Scout. Promenováním se po New Yorku nahoře bez a následným sdílením fotek upozorňovala na cenzuru na internetu.

Demi Moore sdílela „nahé“ archivní fotky. „Jak snadno otěhotnět“, napsala k nim mimo jiné

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám