Hlavní obsah
Článek

Irina Shayk (38) se proslavila pózováním pro Sports Illustrated. Na obálce magazínu se tehdy v roce 2011 objevila jako první ruská modelka. A ačkoliv si v branži rychle vybudovala jméno, svět si ji lépe zapamatoval jako přítelkyni fotbalisty Cristiana Ronalda.

S tím byla ve vztahu v letech 2010-2015. Začali spolu randit krátce poté, co společně fotili kampaň pro značku Armani. Spekulovalo se i o tom, že se pár zasnoubil, Irina dokonce nosila prsten. Ani jeden však zásnuby nikdy nepotvrdil. Rozešli se údajně kvůli tomu, že fotbalista až příliš flirtoval s jinými ženami.

Krátce po rozchodu s Ronaldem se začala objevovat po boku Bradleyho Coopera (49). S hercem měli společné především to, že oba toužili po potomkovi. Přání se jim splnilo a o dva roky později přivítali na svět dceru Leu.

Vztah s Cooperem už je podle všeho také u konce, ukázalo se, že na nekonečných spekulacích bylo přeci jenom něco pravdy. Rozchod si prý velmi dlouho rozmýšleli, a když si prohlédnete galerii s modelčinými fotkami, nelze se divit, že herec s rozchodem dlouho váhal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám