Hlavní obsah
Článek

Herečku Michaelu Sejnovou (27) vídáme pravidelně na televizních obrazovkách. Tentokrát jsme ji navštívili na natáčení oblíbeného seriálu z lékařského prostředí a zeptali se, jak je na tom s prevencí.

„Snažím se sama se sebou absolvovat veškerá potřebná vyšetření, ale nebudu říkat, že to při svém povolání stihnu vždy v řádném termínu,“ práskla nám půvabná blondýnka.

Se svým manželem vychovává syna Matěje, kterému se naštěstí nemoci a zranění vyhýbají.

„Ale pokud se týká našeho syna, tak tam samozřejmě veškeré preventivní prohlídky absolvujeme v termínech,“ dozvěděli jsme se od herečky, známé z Modrého kódu. Přesto je jedno vyšetření, které půvabná Míša podstoupila a bude i v budoucnu absolvovat. Z maminčiny strany se u nás objevila rakovina prsu, a tak jsem si raději zašla na mamograf. A do budoucna jsem si dala závazek chodit pravidelně každé dva roky na vyšetření. Ale jinak máme v rodině tuhý kořínek,“ sdělila nám Sejnová.

Na prostředí seriálového urgentu Modrého kódu tráví herečka dostatek času, zeptali jsme se proto, jestli toužila někdy být lékařkou. „Přála si to spíš moje maminka. Já bych na to ale neměla sílu. Je to moc těžká a zodpovědná práce. Lékaře a všechny pracovníky ve zdravotnictví opravdu obdivuji,“ dodala závěrem herečka.

Reklama

Další články

Načítám