Hlavní obsah
Článek

Lucie Šafářová (37) letos ukončila bohatou tenisovou kariéru. Naplno se tak může věnovat své lásce Tomáši Plekancovi (41), který se rozvádí s Lucií Vondráčkovou (44).

Na společné chvilky nejen na kurtu, ale především mimo kurt, zavzpomínala i její letitá deblová parťačka Bethanie Mattek-Sands (34). Na svém kontě mají holky s přezdívkou „Bucie“ pět vítězných deblových grandslamových turnajů, a tak je jasné, že své úspěchy uměly i patřičně oslavit.

Bethanie na sociální síti zveřejnila momentky z nejrůznějších oslav. A jak je vidět, Šafářová oplývá velkým smyslem pro humor. Na jedné z nich se Lucie převlékla do kostýmu Batmana, byť s namalovanými fousky působila spíše jako Catwoman.

To zrovna tenistky zapíjely konec sezony v Singapuru. A Šafářová už nevěděla, jak se objednaného pití zbavit.

„Objednala jsem pro všechny šampaňské a panáky. Trenér Rob, ale Lucku přistihl, jak panáky leje přes rameno do křoví, když si myslela, že na ni nikdo nevidí. Druhý den ráno jsme měly co dělat, aby nám neuletělo letadlo,“ vzpomínala deblová parťačka na vtipné chvilky s Lucií. Jak je vidět, tenis není jen o tvrdé dřině, ale občas i o velké zábavě. Byť až po skončené sezoně.

Reklama

Další články

Načítám