Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Ewa Farna (30) se dočkala a před několika dny se stala maminkou. Společně s manželem Martinem Chobotem (35) teď prožívají nejšťastnější životní chvilky.

Syn dostal jméno Artuś a jeho narození potěšilo celou řadu celebrit, které zpěvačce přály především hodně zdraví.

„Moc moc gratuluji Evi, užívej ten zázrak,“ napsala novopečené mamince Iva Kubelková (46). „Moc gratuluju, ať jste všichni zdraví a šťastní,“ přidala se zpěvačka Monika Absolonová (47).

„Ewičko, maminko, radost obrovská, objímám,“ rozněžnila se Jitka Čvančarová (45). „Veliká gratulace,“ nádherná fotka, maminko,“ vzkázala Ewě další zpěvačka-kolegyně Marta Jandová (49).

Ewa Farna - Ta o nás. V tomto klipu fanouškům prozradila, že čeká miminko.

Trochu víc se pak rozepsala herečka Marie Doležalová, která si také mateřství užívá už několik měsíců. „Moc gratuluju! V šestinedělí mi strašně pomohla kniha „Mateřství a setkání ženy s jejím stínem”, bez ní bych to ultracitlivý období ladění na novou dušičku snad nepřežila. Připomněla mi to tvá žádost o klid a soukromí. Přeju tolik klidu, kolik jen bude potřeba. Já si ho dávám už desátý měsíc a je to úžasné,“ svěřila se Doležalová, která veškerý svůj čas soustředí na péči o svou dceru Alfrédu.

Novopečená maminka si první dny s miminkem užívá v naprostém klidu. O porodu fanoušky informovala až několik dní poté, a tak se jí Artuśův příchod na svět podařilo dokonale utajit.

Reklama

Další články

Načítám