Hlavní obsah
Článek

Sotva se objevily zprávy o tom, že to mezi hercem Bradleym Cooperem (49) a modelkou Irinou Shayk (38) skřípe, časopis People uveřejnil informaci, že se slavný pár po čtyřech letech vztahu rozešel.

Dva roky poté, co uveřejnili vztah, se jim narodila dcera Lea (2). Právě ta byla podle zdrojů důvodem, že spolu pár zůstával, i když jim vztah příliš neklapal. O tom, že mají problémy, se diskutovalo prakticky od dceřina narození, ještě více však po Cooperově vášnivém vystoupení s Lady Gaga (37) na Oscarech.

Se zpěvačkou ztvárnili hlavní postavy ve snímku Zrodila se hvězda, který Cooper sám režíroval. Chemii ze stříbrného plátna dokázali přenést i do emotivního vystoupení. Gaga sice zarytě popírá, že by mezi ní a hercem bylo něco víc, nicméně ani její vztah se snoubencem Christianem Carinem nevydržel, rozešli se letos v únoru.

Podle zdrojů Irina a Bradley o svém rozhodnutí odloučit se přemýšleli velmi dlouho. „Strávili nějaký čas od sebe, aby zjistili, jestli jim je takhle líp. Investovali do vztahu tolik, že je těžké z něj jen tak odejít. Dceru milují nade všechno, a to se nikdy nezmění,“ uvedl zdroj pro E! News.

Reklama

Další články

Načítám