Hlavní obsah
Článek

Alopecie neboli plešatění či zvýšené vypadávání vlasů, je nejčastější příčinou ztráty vlasů jak u mužů, tak u žen. 95% alopecií patří do skupiny androgenní alopecie. Ta je dědičná a je způsobena zvýšenou citlivostní vlasových folikul na hlavě na mužský pohlavní hormon (androgeny). Příčinou plešatění je kombinace genů, hormonů a věku. Většina mužů je zasažena touto formou vypadávání vlasů. V jakém věku a jak rychle vlasy vypadají se u jedinců liší. Vlasy rostou z vlasových folikulů, což jsou malé, pytlovitě-tvarované dutiny v kůži. Při androgenní alopecii se cyklus růstu vlasů zastaví v klidové fázi a nedostane se lehce zpět do růstové fáze.

Prokazatelné účinky proti dědičnému vypadávání vlasů

Foto: Provexin
Více

Foto: Provexin

Komerční sdělení

Novinka Provexin® A100HF je patentovaný přípravek pro opětovný růst vlasů, který byl vyvinut ve Švédsku, kde je také vyráběn. Provexin byl předmětem několika klinických studií. Jejich výsledky jasně potvrzují účinky přípravku, říká profesor Jonas Müntzing. V Sahlgrenské fakultní nemocnici v Göteborgu si všimli, že přibližně třetina účastníků studie měla dvakrát více vlasů, přičemž asi polovina zaznamenala 50% nárůst vlasů. To znamená, že u více než 80% účastníků bylo vidět požadovaný účinek, a to již v průběhu studie. Přibližně 60 % z účastněných zaznamenalo zvýšený růst vlasů již během prvních 3 měsíců. Pokud chcete dosáhnout trvalých výsledků, je důležité používat Provexin dlouhodobě.

Jednejte co nejdříve

Foto: Provexin
Více

Foto: Provexin

Komerční sdělení

Faktem je, že díky androgenní alopecii mohou vlasové folikuly úplně zmizet. Toto se stane díky zanedbání problému, a pokud již vlasový folikul neexistuje, nemá nový vlas z čeho vyrůst. Pokud vám vlasy vypadávají déle než 7 až 10 letech, může být jakýkoliv pokus o jejich opětovný růst velmi těžký. Léčba přípravkem Provexin® A100HF by se proto měla zahájit ihned, jakmile zjistíte řídnutí či vypadávání vlasů,” říká Jonas Müntzing.

Provexin® A100HF – pro opětovný růst vlasů

Foto: Provexin
Více

Foto: Provexin

Komerční sdělení

Provexin® A100HF je zdravotnický prostředek, který má prokazatelné účinky na vypadávání vlasů. Přípravek byl vyvinut ve Švédsku a poprvé byl testován v Sahlgrenské fakultní nemocnici v Göteborgu. Jeho používáním můžete snížit vypadávání vlasů způsobené androgenní alopecií. Provexin odstraňuje povlaky a rozpustí nečistoty, které ucpávají vlasové folikuly. Usnadňuje tak živinám, aby se dostaly k vlasovým folikulům a zlepšily podmínky pro růst vlasů. Provexin působí lokálně tam, kde chcete podpořit růst vlasů. Provexin má klinicky prokázaný účinek na růst vlasů a nemá hlášeny žádné vedlejší účinky.Pro dosažení nejlepšího účinku, by měl být gel aplikován na postiženou oblast dvakrát denně.

Provexin® A100HF funguje, nyní za akční cenu

Foto: Provexin
Více

Foto: Provexin

Komerční sdělení

Vlasy jsou důležitou součástí našeho vzhledu; jejich řídnutí, vypadávání nebo plešatění je proto velkým problémem nás, kterých se to týká. „Přípravek Provexin jsem si aplikoval 2x denně na místa, kde mi vypadávaly vlasy. Po pár měsících jsem pozoroval, že vlasy mi už nevypadávají ba naopak. Provexin můžu všem doporučit“, říká Mirek Uhlík z Kolína. Provexin je třeba používat alespoň 6 měsíců. Za tuto dobu je možné vidět výsledky. Po 9 měsících používání je možno dělat závěry o působení přípravku. První vlasy rostou nejčastěji ve formě tzv. chmýří a jsou podobné prvním dětským vlasům. Tyto vlasy nakonec vypadají, a poté začnou růst již vlasy stejné barvy a kvality jako jste měl/a předtím.

Další články

Načítám