Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když si Marian Vojtko (51) letos po vánočních svátcích stoupnul na váhu, zděsil se. Ručička totiž vylítla přes sto kilogramů, a to se známému muzikálovému zpěvákovi příliš nelíbilo. Rozhodl se tak se svým metrákem živé váhy zatočit. začal pravidelně makat ve fitku a výsledky na sebe nenechaly dlouho čekat.

„Mám svoji osobní trenérku a chodím tam dvakrát týdně a už je pět kilo dole. Dnes jsem se vážil a už mám 99 kilo ze 104 kilo a jsem šťastný,“ svěřil se Marian s tím, že je připravená na letní sezónu. „Je léto, budou plavky, k tomu gril, bazén už má třicet stupňů, já už se těším,“ řekl zpěvák, který s oblibou během prázdnin griluje u sebe na zahradě.

Tentokrát se mohl také naučit něco nového. Kuchařskou zástěru totiž oblékl spolu se Zdeňkem Pohlreichem, který mu dával cenné rady. „Mám se ještě co učit, ale jsem šťastný, že mě tady takový mistr ukazuje, co a jak, pak budu za frajera před holkama a vždycky řeknu, že to mám od mistra Pohlreicha,“ svěřil se Vojtko na tiskové konferenci ke koncertu Nejslavnější české muzikály.

Přestože léto bude mít spíše pracovní, pár volných dnů na nicnedělání si tam zpěvák určitě najde. „Jenom červenec mám volný, mám tam pár vystoupení, protože jak jsou festivaly popové nebo rockové hudby, tak jsou i muzikálové festivaly. A právě s Divadlem Broadway chystáme v Lednici takovou šňůru, budou tam Tři mušketýři, Kleopatra a podobně,“ prozradil Marian, který si zazpívá pod otevřeným nebem. „Je to open air a lidi jsou tam s pivkama, takže máme pocit, že jsme konečně i rockeři, nejenom Pepa Vojtek si užívá festivaly, ale i my muzikálový pěvci. A on s námi,“ svěřil Marian.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám