Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Pamatujete, kdy jste se konečně pěkně vyspali? Že ne? Možná by to chtělo novou matraci! A že se vám to nechce řešit, trávit čas chozením po obchoďácích, a nakonec utratit tisíce za předražené matrace z dovozu? Tak právě teď je ten správný čas, jak nejvíce ušetřit při nákupu nové české matrace. Na Matrace za hubičku.cz právě probíhá výprodej matrací se slevou až -53 % a dopravou zdarma po celé ČR. Už více než 10 let se specializují výhradně na matrace, které navíc vyrábí a vyvíjí v ČR, výběr je opravdu jednoduchý, i pokud kupujete matraci poprvé. Vybrané matrace navíc můžete mít doma už do druhého dne, tak neváhejte, dokud ještě jsou.

Kterou vybrat? Tu nejprodávanější! Česká jednička Favorit, dnes od 2590 Kč (-53 %) s dárkem za 490 Kč!

Ověřena tisícovkami zákazníků v ČR. Matrace Favorit Hard 18 je dlouhodobě nejprodávanější matrací. Proč je tak oblíbená? Je příjemně tužší, což je lepší pro oporu páteře, vyrobená z pěn, které se běžně používají u dražších matrací, jako je studená pěna s vysokou vzdušností. A hlavně je vybavena příjemným snímatelným a pratelným potahem s dělitelným zipem. V dnešní akci navíc dostanete ke každému kusu luxusní paměťový polštář zdarma. Tak neváhejte, dokud jsou, a klikněte na nabídku níže. Aktuálně s dodáním 24 hodin.

Matrace v akci 1+1 v ceně od 2599 Kč za 2 ks, dnes navíc s dopravou zdarma po celé ČR

Sháníte dvě matrace? Na Matrace za hubičku.cz ušetříte ještě více již při nákupu dvou kusů. Využijte naší akční nabídky na zvýhodněné sety 2 ks matrací za jednu cenu s dnešní slevou až -54 %! Doprava je po celé ČR zdarma a všechny matrace můžete vyzkoušet i osobně na našich prodejnách v Praze a Plzni.

Vyspěte se pohodlně kdekoliv: Přistýlky pro zlepšení spánku nejen na vaší staré matraci či gauči

Pokud potřebujete zlepšit spánek na vaší stávající matraci, krásně se vyspat i třeba na gauči nebo na cestách, přistýlky s paměťovou pěnou od Matrace za hubičku jsou skvělá volba. Přistýlky navíc zmírní otlak na namožené tělo, a zejména na unavené klouby, a pomohou vám tak ke zlepšení spánku. Všechny přistýlky mají snímatelný a pratelný potah pro perfektní hygienu. Jsou lehké, snadno přenosné a lehce je srolujete a uložíte. Právě v akci od 1590 Kč s dopravou zdarma!

Chcete si matrace nejprve vyzkoušet? Navštivte nás na našich prodejnách v Praze a Plzni

Samozřejmostí jsou stejné akční nabídky jako na internetu. Zastavte se u nás na prodejnách a vše si v klidu vyzkoušejte, rádi, a hlavně ochotně vám poradíme s výběrem, ať je váš rozpočet jakýkoli. Některé matrace máme i na prodejnách skladem ihned k vyzvednutí. V Praze a Plzni Vám navíc zdarma zajistíme i odvoz a likvidaci vašich starých matrací při nákupu nových. Jak se k nám dostat, najdete v odkazu níže.

Nechcete se omezovat a hledáte opravdu to nejlepší pro své zdraví? Je tu prvotřídní kolekce Matracex®

Hledáte pro svá záda a klouby jen to nejlepší? MatraceX.cz je první česká opravdu prémiová řada matrací. K výrobě byly pečlivě vybrány ty nejlepší dostupné materiály a technologie 21. století, jako jsou hybridní, gelové a studené HR pěny s OH až 60kg/m3 a exklusivní látky pletené v Belgii a vhodné i pro alergiky. Vybírat můžete ze čtyř prvotřídních matrací, všechny jsou navíc vyráběny v ČR. Ortopedické matrace z kolekce MatraceX.cz můžete vyzkoušet na prodejnách v Praze a Plzni. Využijte akčních cen a ušetřete tisíce, navíc ke všem matracím záruka 8 let a možnost výměny do 30 dnů zdarma.

Další články

Načítám