Hlavní obsah
Článek

Přestože prázdniny ještě nezačaly, Eva Burešová (30) už si z části užívá sladké nicnedělání. Po třech letech opustila oblíbený seriál Modrý kód, a než naskočí do nového projektu, má času nazbyt. Rozhodla se tak po několika letech také odjet na dovolenou.

„Po pěti letech budu mít dovolenou, takže celý červenec bude jenom náš a moc ráda bych chtěla jet někam k moři. Ještě vybíráme destinaci, která bude příjemná a bezpečná a samozřejmě abychom si to užili a nemuseli někam cestovat spoustu hodin,“ svěřila zpěvačka a herečka na tiskovce ke koncertu Nejslavnější české muzikály.

Na konci léta sice opět naskočí do pracovního procesu, nyní jí chybí pravidelný denní rytmus. „Je to těžký, protože mi chybí řád. Přeci jenom jsem byla zvyklá, že mi tři roky chodily maily nebo nějaké upomínky, kdy a kde mám být a co mám točit, takže je to takové zvláštní. A tím, jak mi to skončilo, mám pocit, že mám úplnou dovolenou. Takže jsme se s Nathánkem odklidili na Moravu a teď tady mám jen pár nějakých koncertů, focení a akcí, takže sem jezdíme na otočku,“ svěřila herečka s tím, že hlídání pro syna má vyřešené.

„Od konce března není práce tolik a jsem celou dobu na Moravě. Občas je u našich, občas u svého tatínka. Nathánek v červnu oslaví dva roky a na to se strašně těším,“ svěřila oblíbená herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám