Hlavní obsah
Článek

"Invazivních zákroků se bojím, a nemyslím si, že by pro mne stejně byly vhodné. Navíc jsou to zákroky, po kterých nemůžete fungovat ani pracovně, ani jako matka malého dítěte," přiznává Simona.

Hit mezi liposukcemi

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Liposukce zmražením tukových buněk, neboli kryolipolýza je absolutním hitem pro úbytky tuků neinvazivně, tedy bez bolesti, bez skalpelů či bez operace. Je velmi vhodná pro oblast bříška či boků, a to i tam, kde tuky urputně odolávají i poctivému cvičení. Po jediné aplikaci dochází k úbytku minimálně 25% ošetřované tukové tkáně. "Proč tedy nemít ploché bříško a cítit se dobře, když existuje moderní medicína a neinvazivní přístroje?", dodává Simona.

Trend přirozenosti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Největšími specialisty na skutečnou kryolipolýzu je první neinvazivní klinika YES VISAGE s pobočkami v Praze, Brně a Ostravě, která jako jediná touto technologií disponuje ve všech třech městech. Kliniky YES VISAGE účinně, bezpečně a hlavně přirozeně zkrášlují, omlazují a formují postavu a pleť bez operací, bez skalpelu, bez bolesti a jizev pomocí moderní medicíny a špičkových laserů a techniky. Sama Simona se s touto myšlenkou klinik ztotožňuje a je proto také tváří klinik, neboť i ona sama uznává dnešní trend vypadat dobře, ale přirozeně.

Co na to doktor?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Jedná se o převratnou, maximálně bezpečnou a doposud nejúčinnější bezbolestnou "liposukci" vůbec s prokazatelnými výsledky,“ potvrzuje MUDr. Pavel Boček, jenž je uznávaným specialistou v pražské Fakultní nemocnici v Motole a klinik YES VISAGE, ale zároveň varuje: „Nenechte se napálit levnými kosmetickými přístroji a salony nabízející procedury pod pojmem kryolipolýza za "pár stovek" nebo na slevových portálech, jedná se pouze o kosmetické procedury bez výsledku, jaký má skutečný patentovaný lékařský přístroj. Jediným dosud uznaným a patentovaným přístrojem na kryolipolýzu je Coolsculpting od amerického výrobce Zeltiq, který zároveň jako jediný na světě vlastní certifikát účinnosti a nezávadnosti FDA."

Zkušenosti Alice Bendové

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

I mnohé další známé osobnosti se svěřily do rukou odborníků na klinikách YES VISAGE. Mezi těmi, které to veřejně přiznávají patří i herečka Alice Bendová, která i díky tamní kryolipolýze zhubla po porodu velmi rychle 12 kilo, čehož si samozřejmě média nemohla nevšimnout.

TIP: Soutěžte o celkovou 4D analýzu zdravotního stavu za 6 minut.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V duchu krásy podložené zdravím je tu možnost vyhrát kompletní screeningovou 4D analýzu zdravotního stavu. Jedná se o výsledek novodobé medicíny a kosmického výzkumu. Bez čekání, bez jediné kapky krve či moči, bez běhání po 10 různých ambulancích a vyšetřeních, bez čekání na výsledky. 4D analýza s tištěnými výsledky pro vás a vašeho lékaře během 6 minut.

Další články

Načítám