Hlavní obsah
Článek

Díky svým plným tvarům, které se vymykají útlým postavám přehlídkových modelek, se z Američanky Kate Upton (31) stala v roce 2011 hvězda. Tehdy byla zvolena tzv. nováčkem roku plavkového vydání Sports Illustrated a to jí otevřelo dveře k zářivé kariéře lemované přehlídkami, a především módními kampaněmi.

Zatímco před pár lety jí bylo všude plno, dnes o ní není moc slyšet. Kariéru přitom nepřerušila, naopak k modelingu přidala ještě příležitostné herectví. Ovšem její nejdůležitější rolí je teď ta mateřská. Loni v listopadu Upton svému manželovi, baseballistovi Justinu Verlanderovi, porodila dceru Genevieve. A vypadá skvěle.

Letos se jí tak poprvé týkal Den matek, což nenechala bez komentáře. „Šťastný Den matek všem úžasným maminkám. Speciálně té mojí, stejně jako sestře, které mě učily a stále učí, že můžeme dosáhnout všeho, co máme na srdci a v hlavě. Doufám, že svou dceru naučím tomu samému. Vivi, děkuju ti za to, že jsi mě udělala mámou. Naučila jsi mě, že neexistuje hlubší láska,“ napsala Kate k fotce s dcerou.

Kate Upton letos poprvé z pozice maminky oslavila Den matek

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám