Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už rok se po boku Bohuše Matuše (50) objevuje jeho mladinká přítelkyně Lucinka. Zatímco ze začátku zpěvák tvrdil, že mezi ním a tehdy ještě patnáctiletou slečnou jde pouze o přátelství, dnes už o ní hovoří jako o přítelkyni.

Přestože si dvojice velmi rozumí a sám Matuš neskrývá, že je mezi nimi láska, dosud prý s Lucinkou nedošlo k ničemu víc než jen k obyčejnému mazlení. Aby zpěvák tento fakt všem zlým jazykům vyvrátil, dokonce si obdržel papír, který dokazuje, že je jeho Lucinka stále panna.

Bohuš Matuš promluvil o své Lucince.

„Ona kvůli tomu, že je se mnou, má obrovské problémy. Například ve škole. Pro případ, že by ty pomluvy zašly moc daleko, nechali jsme si udělat lékařské potvrzení,“ svěřil Expresu zpěvák, který má černé na bílém, že mezi nimi ještě nedošlo na sex.

Matuš se svou láskou tráví volný čas hraním her na PlayStationu a povídáním. Na přetřes už přišlo také téma děti. „Chce po mně dítě. Já jí ale říkám, že teď je ona dítě,“ svěřil zpěvák, který dosud žádného potomka nemá, dle svých slov je ale možné, že by se v budoucnu ještě vzchopil a dítě si pořídil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám