Hlavní obsah
Článek

Málokdo by hádal, že dívka na obrázku vlevo je známá herečka Kirstie Alley (60), která se proslavila svou rolí ve filmu Kdopak to mluví. V dětství prý moc krásy nepobrala, za to se z ní v dospělosti vyklubala krásná žena.

Kirstie, které se v posledních měsících podařilo díky taneční soutěži Dancing With The Stars, a také díky pevné vůli, shodit neuvěřitelných 45 kilogramů, se po studiích živila jako dekoratérka interiérů. Vedla divoký život, který ji přivedl k drogám. Nakonec se rozhodla, že se stane herečkou a odjela do Los Angeles. Zahájila odvykací kúru a stala se členkou scientologické církve.

"Začala jsem vidět, jak kvůli drogám víc a víc ztrácím, jak pomalu umírám." V roce 1981 utrpěla hlubokou ránu, když rodiče měli autonehodu, při které její matka zahynula. I to bylo možná impulsem k tomu, aby se plně pustila do práce.

Její první rolí byla role Lt. Saavik ve filmu Star Trek II: Khanův hněv. Zahrála si také jednu z hlavních rolí v televizním seriálu Sever a Jih. V roce 1989 se společně s Johnem Travoltou objevila v komedii, Kdopak to mluví, díky které se stala jednou z nejpopulárnějších hereček Hollywoodu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám