Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Začíná pravé léto, na čase je nejen obměna šatníku, ale samozřejmě i botníku. Užijte si letní počasí se vším všudy a buďte v pohodlí vzdušným, otevřeným botám, které vás budou doprovázet na delší procházky, nákupy, nebo jen tak k vodě. Jaké boty by vám letos rozhodně neměly chybět v botníku prozradíme právě teď.

Pantofle proti vbočenému palci Lorelai

Pokud vás trápí Hallux Valgus neboli vbočený palec, řešením této nesnáze může být i správně zvolená obuv. Pantofle Lorelai jsou jasnou volbou pro všechny, kterým se těžko shání vhodné botky. Speciálně upravené pantofle padnou a zaručí pohodlí i na delší procházky. Navíc vypadají velmi vkusně a na výběr jsou v pěti barvách.

Pantofle proti vbočenému palci Adeline

Další pantofle v originálním designu nejen pro ženy trpící vybočeným palcem. Pantofle jsou na výběr v devíti variantách, kdy si zaručeně každá nositelka najde svou oblíbenou kombinaci, která padne a bude slušet. Pantofle Adeline jsou jedním slovem perfektní.

Dámské sandály Darcie

Luxusní sandály Darcie v imitaci kůže jsou zaručeným komfortem pro všechny ženy či dívky bez ohledu na věk. Darcie jsou opravdu výjimečné a jistě osloví na první pohled. Velmi snadno se nazouvají a skvěle se přizpůsobí každé noze. Pohodlnosti přispívá i velmi nízká hmotnost obuvi. Darcie si můžete pořídit až v šesti barevných kombinacích.

Dámské sandály Cammi

Létu sluší lehkost, barevnost a pohodlnost. Dámské sandály Cammi podtrhují ženskost, jsou nejen elegantní a krásné, ale hlavně pohodlné. Výrazné a přitom elegantní sandály na klínku jsou trefou do černého pro ty, kteří se nebojí být vidět. K dispozici ve čtyřech provedeních.

Dámské sandály Manon

Dámské sandály na klínu Manon v imitaci kůže jsou letní volnočasovou obuví do města. Skvěle vypadají a dají se kombinovat s každým kouskem oblečení, které vlastníte. Výška klínku zaručuje komfort, takže se nemusíte obávat bolavých chodidel. Sandály Manon jsou na výběr ve třech barevných provedení.

Další články

Načítám