Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Kate Beckinsale (50) se nejspíš docela zapotila. Na svém instagramovém účtu sdílela konverzaci, kterou vedla s dcerou přes zprávy. V té Lily (20), kterou má s hercem Michaelem Sheenem, nařkla z braní drog.

„Bereš hodně kokainu?“ zeptala se dcery narovinu. „Neberu žádný, co se děje, haló? Nemohla bych fyzicky brát méně kokainu. Nemůžeš mi tohle poslat a pak nereagovat." dožadovala se Lily odpovědi, neboť ji zprávy viditelně vyvedly z míry.

„Měla jsem sen, že bereš kokain a byla jsem hrozně naštvaná,“ vypadlo nakonec z Kate, čímž své dceři nejspíš málem způsobila infarkt. „Ty jsi magor!“ odpověděla jí Lily okamžitě. Konverzaci herečka později z Instagramu sice smazala, ale řadu fanoušků tím velmi pobavila.

S otcem Lily byla herečka ve vztahu v letech 1995-2003. V letech 2004-2016 pak byla vdaná za režiséra Lena Wisemana. Ještě nedávno randila s bývalým snoubencem Ariany Grande, komikem Petem Davidsonem. Románek však moc dlouho nevydržel a Kate je prý opět single.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám