Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Radka Fišarová (46) bere svého syna do společnosti zřídkakdy, tentokrát udělala ale výjimku. Česká Edith Piaf vzala svého prvňáčka Oskárka na akci pořádanou Divadlem Broadway a odpoledne si spolu naplno užili.

„Ono mu nic jiného nezbylo,“ svěřila s úsměvem zpěvačka s tím, že byli na cestě na florbal a zastavili se na tiskovku ke koncertu Nejslavnější české muzikály, kde přítomným hostům griloval Zdeněk Pohlreich. „Přiznám se, že hrozně obdivuji pana Pohlreicha a ještě víc obdivuji jeho manželku, tak jsem si řekla, že si nenechám ujít tuhle gastronomickou záležitost a Oskárka taky trochu potěším,“ svěřila zpěvačka s tím, že podle Zdeňka zatím nevařila, i přesto, že má doma dvě jeho kuchařky.

Radce pomalu končí divadelní sezóna, tak nám také prozradila, jaké má plány na léto. „Jak skončí škola a první vysvědčení, které je před námi, tak pojedeme na Korutanský jezera, na jih Rakouska, na to se moc těším. A potom mám hrozně oblíbený ostrov Menorca, kam jedu již poněkolikáté, a to si nenechám ujít. A potom už začne práce a nějaké letní koncerty a potom už toho bude trošičku víc,“ svěřila Radka, která také bude jednou z hvězd připravovaného koncertu, který bude poskládaný z největších hitů z muzikálů Karla Svobody a Michala Davida.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám