Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Richard Müller (50), který se už za tři měsíce má znovu stát otcem, krátce po náročném zápalu plic zase skončil u psychiatra. Opět se mu totiž vrátily jeho maniodeprese. Na psychiatrické klinice v Košicích se už několikrát léčil a dodnes ji pravidelně navštěvuje. "Je u své přítelkyně a osobní lékařky paní Pálové," potvrdil informaci serveru Nový čas jeho manažer Adnan Hamzič.

Vážné zdravotní problémy se u zpěváka projevily v roce 2006. Psychické problémy ale veřejně přiznal až o rok později. V roce 2007 se dlouhodobě léčil na psychiatrii. Dokonce se přiznal k užívání drog. O svých stavech způsobených kokainem mluvil otevřeně. "Kokain ve mně vyvolává nenormální stavy úzkosti. Rozhodl jsem se tím skoncovat. V abstinenčním období jsem škrábal zeď a vážně jsem přemýšlel, zda je lepší kabel nebo plyn," uvedl tehdy v jenom z rozhovorů.

Od té doby navštěvuje svou lékařku pravidelně a je svědomitým pacientem. "Není to nic vážného, bude tam pár dní. Dvakrát do roka absolvuje takovouto návštěvu. U pacientů, jako je on, je to běžné. Je to diagnóza, se kterou se žije, na kterou se neumírá. A právě proto, aby byl v pohodě, tam chodí," uzavírá Hamzič.

Reklama

Další články

Načítám