Hlavní obsah
Článek

Nejen svým silným hlasem patřila Leona Šenková (26) v první řadě Česko Slovenské SuperStar k nejvýraznějším soutěžícím. Především díky své korpulentní postavě doslova vyčnívala z davu. Zpěvačka ale narážky na svou figuru přehlížela, a nakonec ze svého nedostatku udělala přednost.

Ačkoliv od dob pěvecké soutěže výrazně zhubla, rozhodla se přijmout zajímavou nabídku a nafotila kolekci oblečení pro ženy kypřejších tvarů. Z drsné rebelky se tak rázem proměnila v elegantní dámu. „Oblečení se dováží z Anglie, ale převážná většina modelů se šije v české šicí dílně. Modely se šijí přesně na míru zákaznicím,“ pochvalovala si ostravskou módní značku zpěvačka.

V jednotlivých modelech to někdejší rockerce moc slušelo a určitě se pro jiné ženy stejných rozměrů stane inspirací. „Ráda bych dostala šanci rozvířit stojaté vody zavedených stereotypů v oblékání žen v ČR. Dát našim ženám pocit sebevědomí a odvahu. České ženy jsou krásné a za upravenou baculkou se muži také rádi ohlédnou,“ svěřila Super.cz Leona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám