Hlavní obsah
Článek

Pobyt v istanbulské nemocnici se popálené blogerce Týnuš Třešničkové (28) pomalu krátí. Podle posledních příspěvků, v nichž brunetka postupně odhaluje rozsah zranění a postup léčby, je její stav den ode dne lepší a její návrat domů se tak nezadržitelně blíží.

Teprve teď po osmi měsících od nehody se také odhodlala ukázat konečně celý obličej, přičemž si na fotce zakrývá rukou jen bradu a krk. Kromě toho dále popsala peklo, kterým si prošla.

„Ještě před pár měsíci jsem si sama nezvládla umýt vlasy a na začátku jsem bez pomoci ani nebyla schopna dojít do koupelny. Udělat si culík na hlavě pro mě bylo nemožné a potřebovala jsem i u takových drobností asistenci. Tu bezmoc si asi dokáže představit pouze ten, co to někdy zažil,“ svěřila se na Instagramu Týnuš.

Po takové zkušenosti není divu, že je šťastná za každý malý krůček k úplnému uzdravení. „Každý den jsem se ale snažila přiblížit opět své samostatnosti. No a teď tady stojím a jsem na sebe pyšná, kam až jsem došla. Takové maličkosti a pro většinu samozřejmosti, kterých si ale mnohem více začnete vážit, když je na nějaký čas ztratíte,“ uzavřela svou otevřenou zpověď blogerka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám