Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už v soutěži na sebe devatenáctiletý Petr Borkovec upozorňoval především průšvihy, nikdo ale nečekal, že skončí v psychiatrické léčebně.

Na svůj instagramový účet přidal příspěvek, ve kterém vysvětluje svoji těžkou situaci svým fanouškům: "Všechny Vás zdravím, asi by bylo fér, abych Vám něco řekl. Momentálně se nacházím v psychiatrické léčebně. Někdy člověk ani neví, jak se tady může tak rychle ocitnout, může se to stát každému z nás..."

Zpěvák měl problémy už v soutěži, kde se opil tak, že poté prošvihl svůj nástup před porotu. Později byl obviňován z protekce, když získal divokou kartu a spekulovalo se o románku s porotkyní Katarínou Knechtovou.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Všechny Vás zdravím, asi by bylo fér, abych Vám něco řekl. Momentálně se nacházím v psychiatrické léčebně. Někdy člověk ani neví, jak se tady může rychle ocitnout, může se to stát každému z nás… Ještě tady pár týdnů budu, a tak budu rád za trpělivost a podporu. Skládám tady písně, mám novou kapelu, manažerku, a tak je škoda, že se má tvorba trošku pozastavila, ale někdy člověk musí vědět, kdy je potřeba zakročit a říkám si, že ty příběhy v písních budou mít i větší sílu. Takže ještě jednou děkuji za trpělivost, tvořím i tady a věřím, že se po prázdninách potkáme na nějakých koncertech. PS: Ohledně jakýchkoliv spolupráci či informací kontaktujte moji manažerku @venetia.garai (je tady totiž jednou nohou semnou ) #true #truestory #hospital #psychiatrie #mystory #mylife #behappy #kapela #newbeginnings #music

Příspěvek sdílený Petr Borkovec (@petrborkovec_official), Čen 4, 2019 v 6:02 PDT

Ve svém příspěvku Borkovec dále prosí fanoušky o trpělivost: "Ještě tady pár týdnů budu, a tak budu rád za trpělivost a podporu. Skládám tady písně, mám novou kapelu, manažerku, a tak je škoda, že se má tvorba trošku pozastavila, ale někdy člověk musí vědět, kdy je potřeba zakročit a říkám si, že ty příběhy v písních budou mít i větší sílu. Takže ještě jednou děkuji za trpělivost, tvořím i tady a věřím, že se po prázdninách potkáme na nějakých koncertech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám