Hlavní obsah
Článek

Děti, učitelé nebo herci se v létě těší na dlouhé prázdniny. Hudebníkům ale začíná důležitá sezóna. To platí i pro Matěje Rupperta, který bude se svou kapelou Monkey Business objíždět české festivaly. „Vždycky jsem měl léto velmi rád, teď ho mám ještě radši, protože se těším z čerstvého vzduchu,” svěřil se nám během slavnostního banketu v pražské botanické zahradě Matěj.

Na akce pod širým nebem Matěj své děti zatím nebere, i když zejména starší dcera je prý velmi muzikální. Sama jeho zpěv zatím neoceňuje. „Anežka zpívá poměrně hezky. I když to ti asi řekne každý hrdý rodič. Když si s ní chci zazpívat a doprovodit ji, tak mě okřikne: ’Pssst, nezpívej táto’,” směje se Matěj.

O dovolenou ale manželku a dvě dcery zpěvák neochudí. „Před hlavním pracovním náporem máme s kapelou celozávodní dovolenou, takže jedeme s rodinkou na konci června na dovolenou,” říká.

Zpěvákovy dcery Anežka (3,5) a Marie (1,5) jsou ještě malé a podle toho se také volí cílové destinace. „Letos pojedeme na Šumavu. Mám rád moře, ale nepotřebuji ho každý rok. Loni jsme byli na krásné dovolené v Řecku a teď se těšíme na jižní Čechy,” říká Matěj, který hodlá dovolené v Česku a cizině střídat. „Mořský vzduch a mořská voda je zase něco jiného. Může to být prevence proti různým nemocem. Proto se k moři asi zase příští rok podíváme,” slibuje si Matěj Ruppert.

Reklama

Další články

Načítám