Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Návštěva prezidenta USA Donalda Trumpa Velké Británie se neobejde bez podrobné dokumentace. Řeší se politika, ale také třeba outfity Trumpovy manželky Melanie, nebo dění kolem. Momentálně internet baví výraz vévodkyně Camilly, ženy prince Charlese, který vrhla do prostoru při odchodu s prezidentským párem na odpolední čaj.

Záběr z kamery BBC sdílel mimo jiné novinář Charlie Proctor na svém Twitteru, kde v popisku k videu vložil do úst ochranky následující slova: „Camillo, když budete v nesnázi, mrkněte. Přijdeme vás zachránit.“ Britové záběr milují. Podle některých jde o „pravděpodobně zatím to nejlepší z návštěvy“, další jen stručně ocenili vévodkynin smysl pro humor.

Vévodkyně z Cornwallu Camilla baví internet

Trumpově návštěvě Clarence House, sídla Charlese a Camilly, kde mělo dojít mj. k diskuzi na téma globální oteplování, předcházelo setkání s královnou Alžbětou II., které se neobešlo bez trapasu, či položení věnce k hrobu neznámého vojína ve Westminsterském opatství.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám